Relaxing massages to your hotelroom within 30 minutes

Tantra en tantrische massage

Wilt u via hotel massage Amsterdam genieten van een massage waarbij u zich in hogere sferen zult bevinden? Dan heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit vele soorten massages, waaronder de tantra – en tantrische massage, beiden uitgevoerd door zeer mooie en ervaren erotische masseuses.

De Tantra massage

Bij een tantra massage wordt er gebruik gemaakt van een wezenlijk hartcontact en wordt er op veilige en ontspannende wijze gespeeld met levensenergie. Bij deze totale lichaamsmassage leert u hoe u zichzelf helemaal over kunt geven en hoe u op deze wijze ook alles kunt ontvangen.  Bij het ontvangen van deze prachtige massage ervaart u zichzelf helemaal. Zowel lichaam, geest, hart en ziel worden samengesmolten. Het gaat om accepteren, ontspannen, rust en ook ruimte. Al deze punten geven u de vrijheid om volledig van uzelf te kunnen genieten. Bij de Tantra massage ervaart u een geheel andere wijze van ervaren van uw seksuele- en levensenergie, die volledig buiten de aangeleerde grenzen die u normaal gesproken kent zal gaan.

De masseuse zal als gever van de massage zich met uw tantrische bewustzijn verbinden om via deze wijze in contact te staan met uw hart om sensueel met het seksgebied te spelen. De communicatie zal gaan via aanraking op een intieme en non-verbale wijze. Bij de tantra massage wordt er gebruik gemaakt van de energiestromen in het lichaam, dus ook de seksuele energie. Hoewel deze massage niet eens gericht is op een seksuele ontlading. Als u deze massagevorm kiest om van te genieten, dan ervaart u hem als een uiterst respectvolle, mooie en uitgebreide massage van het gehele lichaam en van de geest.

De Tantrische massage

De tantrische massage die u van onze prachtige ervaren masseuses kunt ontvangen is een prachtige manier om uw seksuele energie op te wekken, om deze vervolgens goed te voelen en door het hele lichaam te laten gaan. Er zit zelfs energie in uw grote teen, dus u zult dingen voelen en ervaren die u eerst misschien niet voor mogelijk hield. De blokkades die in uw hoofd zitten worden weggehaald en alle lusteloosheid zal na de prachtige tantrische massage volledig verdwijnen. Alle lust en zin zal weer terug komen en nog veel meer. Kortom, door te genieten van een Tantrische massage zult u merken dat uw gehele lichaam vol met energie zal zijn. Hoewel het ook zeer ontspannen werkt, zult u zich hierna opgewekter dan ooit tevoren voelen. De remmingen vallen weg en u voelt zich weer helemaal vrij. En omdat alle massages bij hotel massage Amsterdam met een happy end kunnen worden afgesloten, kunt u hier uiteraard heel erg uw voordeel mee doen. Onze prachtige masseuses zijn meer dan bereid om u hierbij van dienst te zijn, want ook hun energie zal flink zijn gaan stromen.

Een tantra massage of tantrische massage bestellen? Dat kan bij hotel massage Amsterdam 24/7. Dag en nacht staan wij dus voor u klaar en ook onze masseuses zijn altijd beschikbaar. Het is verstandig om ruim van te voren te boeken, zodat u zeker weet dat de dame waardoor u gemasseerd wilt worden ook beschikbaar is. En u hoeft er uw hotelkamer niet voor af. Dus gewoon genieten in uw eigen omgeving, op een vrije, vriendelijke en discrete wijze.

 

 

 

Call for a appointment +31653484448