Relaxing massages to your hotelroom within 30 minutes

Prostaat en Lingam massage

Bij hotel massage Amsterdam bieden we een zeer uitgebreid servicepakket aan massages waar u als klant hemels van kunt genieten. De beste massages voor nog veel betere prijzen. U zult merken dat iedere massage uitermate professioneel wordt uitgevoerd. Op deze pagina laten we u meer weten over twee verschillende soorten massages, namelijk de prostaat – en lingam massage. Laten we beginnen bij de prostaat massage.

Prostaat massage: het ultieme genot

De prostaat is een kleine klier, niet veel groter dan een walnoot en zit aan de onderkant van de penis vast. Het is een heel erg gevoelige klier die men va de anus kan bereiken. Het prostaat staat ook wel bekend als de ‘mannelijke G-spot’ of ‘P-spot’. Bij het masseren van de prostaat ontstaat er een erotische sensatie, waar u als mannelijke klant intens van zult genieten.  Het masseren van de prostaat is ook nog eens zeer gezond, het kan namelijk ontstekingen en dergelijke afremmen. Het masseren van deze klier noemt men ook wel ‘prostaat melken’. Het is mogelijk om de prostaat zelf te masseren, maar het is uiteraard veel opwindender en lekkerder om het door één van onze mooie en uiterst ervaren erotische masseuses te laten doen. Zij kunnen dit handmatig doen, maar als u er behoefte aan heeft is het ook heel erg goed mogelijk dat de masseuses van hotel massage Amsterdam hier een prostaat stimulator voor gebruiken. De masseuse die u heeft uitgekozen zal glijmiddel gebruiken, zodat het naar binnen gaan bij de anus zeer aangenaam zal verlopen. Een prostaat massage kan zowel inwendig als uitwendig gegeven worden. U kunt zelf aan de masseuse aangeven welke soort uw voorkeur heeft. Een inwendige prostaat massage, daar is vaak een vorm van vertrouwen voor nodig. Wees gerust, onze dames weten u dat gevoel van vertrouwen heel goed te geven. Alles zal dan ook zeer discreet verkopen, zodat u volledig van de prostaat massage kunt genieten.

Lingam massage hotel massage Amsterdam

Ook kunt u het intense genot van een lingam massage ervaren, iets waar onze masseuses zeer bedreven in zijn. Bij een erotische lingam massage zorgen onze masseuses er voor dat de erotische en gevoelige zones van en om de penis en de ballen speciale aandacht krijgen zoals u het nog nooit eerder zult hebben ervaren. Bij een lingam massage wordt er door de masseuse op heel intieme wijzehot een geweldige spanning opgebouwd. Het hoogtepunt is natuurlijk fijn, maar de weg er naartoe is veel belangrijker, omdat het orgasme op die manier veel intenser zal zijn. U maakt bij de Lingam massage deel uit van een spel van wisselende energie dat zal leiden tot een ongeëvenaard en geweldig hoogtepunt. Er zal een complete overgave en energiestroom zich van uw gehele lichaam meester maken, waarna u complete vrijheid en ontspanning zilt ervaren. Onze erotische masseuses doen niets liever dan u met een lingam massage verwennen. Ze zijn hierin zeer bedreven en nemen hun tijd om u een orgasme te laten beleven waar u nog dagen ontspannen van zult zijn.

Heeft u zin in één van deze adembenemende en bevrijdende erotische massages? Neem dan gerust contact op met hotel massage Amsterdam. U geeft uw wensen en de dame die u heeft uitgekozen aan onze vriendelijke en uiterst behulpzame receptioniste door en zij zal alles voor u in werking stellen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Dus wilt u de massage ontvangen om  uw dag ontspannen te beginnen, of wilt u de dag op deze wijze afsluiten? Het is bij ons gewoon mogelijk. Wij wensen u dan ook veel plezier en genot bij de prostaat massage, Lingam massage of één van de vele andere erotische massages die wij voor uw genot klaar hebben staan.

 

 

 

 

Call for a appointment +31653484448