Relaxing massages to your hotelroom within 30 minutes

Hotel Massage Amsterdam

 Hotel massage Amsterdam is uw nummer één plek voor de beste massages in heel Amsterdam en omgeving.

Onze massage dames zijn heel erg professioneel en weten heel precies hoe ze u een fantastische tijd kunnen laten beleven. Sinds 2000 zijn wij voor deze dames de allerbeste keuze.

Bij ons werken uitsluiten echte meiden, geen nep foto’s en wij hanteren daarnaast ook eerlijke en degelijke prijzen.

Erotische naakt massage

amsterdam-hotelHet is ons doel u te voorzien van de meest fantastische en adembenemende dames die perfect zijn voor iedere gelegenheid, of het nu lunch, diner, reizen of gewoon een moment van ontspanning is.

Onze diensten zijn zo opgesteld dat zij aan de behoeften van een select en klein groepje elite heren die op zoek zijn naar luxe voldoen. Zij zijn gewend aan een bepaalde elite en privileges, die onze dames hen zeker kunnen bieden.

Erotische naakt massage in Amsterdam is uniek in zijn soort, alle masseuses zijn exclusief en uw tijd met hen zal onvergetelijk zijn. Als u een avond vol passie met een mooie Europese dame door wilt brengen, dan hoeft u in ieder geval niet veel verder te zoeken.

Massage service Amsterdam

Wij bieden de beste massage service, uitgevoerd door de mooiste high class masseuses, waarbij alles discreet en vriendelijk zal verlopen. Waarom zou u door heel Europa reizen, op zoek naar dames uit ieder land, terwijl deze gewoon bij ons in Amsterdam te vinden zijn? wij hebben dames uit heel Europa. Van Rusland, Bulgarije, Roemenië, Hongarije, Polen, Duitsland, Spanje, Frankrijk en alle andere landen die er in Europa te vinden zijn. Het maakt niet uit welk type dame u zich tot aangetrokken voelt, voor iedereen is er bij ons een dame te vinden.

Ook is het mogelijk om een outcall service voor thuis te boeken, een hotel is dus niet perse nodig. Naast massages kunnen onze dames ook met u op stap gaan naar sociale gelegenheden of meer.

Hotelmassage

Wanneer onze dames bij u komen willen wij u vragen hen met respect te behandelen. Zij zullen dat ook bij u doen. Wij behandelen onze dames ook uiterst respectvol en vinden dat het belangrijk is dat onze klanten daar net zo mee omgaan. Betalingen graag met Euro’s, hoewel wij ook de Britse Pond en de Amerikaanse Dollar accepteren.

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten massages zoals tantra, erotisch, 4 hands, sensueel en nog veel meer. Alle diensten worden uitgevoerd door goed getrainde en ervaren masseuses. Het zal een ervaring in Amsterdam worden die u niet snel zult vergeten! Belt u ons dus vandaag nog op om snel een afspraak voor de beste adult plezier van uw leven te ervaren.

 

 

 

Call for a appointment +31653484448