Relaxing massages to your hotelroom within 30 minutes

Four Hands Massage Amsterdam

Bent u in Amsterdam en bent u op zoek naar een speciale erotische four hands massage? Dan bent u nu op het juiste adres terecht gekomen. Al onze masseuses zijn geoefend in de kunst van het professionele masseren door onze professionele massage leraar die hen alles tot in detail bij weet te brengen, zo ook de four hands massage. Het is goed om te weten dat wanneer u een vrouw met veel respect behandeld, zij u hun vrouwelijkheid en charmes zullen laten zien.

Four hands massage

Dual-MassageEen four hands massage is een sessie waarbij twee masseuses u simultaan onder handen zullen nemen, waardoor er een choreografeerde massage zal ontstaan. Als u het al lekker vindt om door twee handen gemasseerd te worden, waarom probeert u het dan niet eens met vier handen? De dames hebben er in ieder geval heel erg veel zin in, dit is namelijk één van de favoriete massages die zij willen geven.

Sensuele Four Hands Massage

Voor degenen die nog nooit het plezier hebben gehad om een erotische massage via hotel massage Amsterdam te ontvangen; één van onze specialiteiten in ons Massage centrum in centraal Amsterdam is het geven van een hoogst sensuele four hands massage. Dit, tezamen met twee naakte sexy masseuse laat u alvast zien wat voor moois er u allemaal te wachten staat.

Ons team is samengesteld uit goed getrainde en zorgvuldig geselecteerde masseuses. Ze zijn stuk voor stuk mooi en prettig om mee te praten en ze nemen hun tijd, speciaal voor u. U zult zich heel erg op uw gemak voelen zodra u hen heeft ontmoet en onze lieve, sensuele dames geven de massages in een klassieke, stijlvolle wijze en van het allerhoogste niveau. Dat is onze standaard.

Als de twee masseuses u gaan masseren, dan gebeurt er iets bijzonders. Veel van onze klanten vertellen ons dat zij wel weten dat het vier handen zijn die hen laten genieten, maar dat het voelt alsof het wel tien handen zijn! Dat is natuurlijk een compliment van het hoogste niveau en het zegt ook veel over hoe speciaal de four hands massages zijn die de dames van hotel massage Amsterdam zijn.

Sexy Masseuses Amsterdamfour-hand-massage

Als u zich als een heer tegenover onze masseuses opstelt, dan zult u merken dat zij meer hun best doen dan ze normaliter al doen en zult u op een veel dieper niveau van alles wat zij doen kunnen genieten.

Wij verzekeren u dat ze heel lief en aardig zullen zijn en ervoor zullen zorgen dat het een onvergetelijke massage zal worden.

Onze deluxe four hands massage, maar ook onze sensuele massage of erotische massage therapie hebben sublieme voordelen voor zowel lichaam en geest, allen geïnspireerd door het plezier van de dames.

Laat uw verblijf in Nederland er eentje zijn waar u extra van kunt genieten door één van de allerbeste massages te boeken. Ontsnap even van de rompslomp van de dag, breek weg van alle stress en gun uzelf de tijd om te ontspannen. Van ontspannende massages tot aan de four hands massage, bij iedere massage zult u zich als herboren voelen. Bij ons bent u daarvoor in zeer goede handen.

Outcall Erotische Massage

Onze zeer bekwame en ervaren masseuses zijn gespecialiseerd in de four hands massage therapie en bieden u de beste service in Amsterdam en omgeving. Als u speciale verzoeken heeft dan kunt u deze altijd aan ons doorgeven en dan zullen wij er alles aan doen om deze uit te laten komen. Onze masseuses komen ook zeer graag naar u toe en zullen binnen een half uur bij u aanwezig zijn, waarna u eindeloos lang kunt gaan genieten.

Boek een afspraak via +31653484448 en geniet vandaag nog van de beste 4 hands massages die er te vinden zijn.

 

Call for a appointment +31653484448