Relaxing massages to your hotelroom within 30 minutes

Erotische Massage Amsterdam

Bent u op zoek naar een heerlijke erotische massage waarbij u zich kunt ontspannen en helemaal kunt laten gaan? Boek dan een heerlijke erotische massage of een tantrische massage, gewoon via onze website. Om een erotische massage te kunnen geven moet de sfeer daarvoor ook aanwezig zijn. Onze masseuses zullen u daar perfect bij kunnen helpen.

oErotische massage Amsterdam biedt u een zeer uitgebreide service in Amsterdam aan. We zijn gespecialiseerd in onder andere Thaise massage, Sensuele massage, body 2 body massage en vier handen massages, om u slechts een handvol voorbeelden te geven. Of u op een hotelkamer verblijft of gewoon thuis in Amsterdam bent, onze lieftallige en prachtige masseuses zullen de erotische massage op beide plekken uit komen voeren. Wij bieden u de allerbeste massage services die er in Amsterdam te vinden zijn. Onze dames zijn zeer ervaren en weten precies hoe zij u  moeten masseren, om u er optimaal van te laten genieten. Bel ons dus vandaag nog op zodat u zo snel mogelijk een afspraak kunt maken. Ook vooruit boeken is bij ons gewoon mogelijk. Hieronder kunt u meer over onze erotische massages Amsterdam vinden.

Thaise massage – Sensuele Massage – Body 2 Body massage

Onze masseuses beginnen niet meteen bij uw erogene zones, ze zullen deze eerst met rust laten. Eerst worden uw schouders, uw rug, uw nek en meer onder handen genomen, waardoor u zich meteen ook een heel stuk meer zult gaan ontspannen en op uw gemak zult voelen.

Ze gebruiken warme massage olie op hand temperatuur en wrijven dit heel rustig en sensueel over uw gehele huid heen. Langzaam maar zeker komen er meer sensuele bewegingen bij kijken, waarbij u zich meer opgewonden gaat voelen. Ze strelen de odnerkant van uw rug, gaan uw billen masseren en doen dit eerst rustig, maar steeds met wat meer kracht zodat het geheel een stuk intenser zal gaan worden.

Vervolgens gaan ze door naar uw borstkas en de zijkanten van uw lichaam en ook uw tepels. Nu zijn ze bij de erogene zones beland, waar het ongelooflijk gevoelig is. En daarna, dat kunt u zelf wel bedenken. Het kan zo ver gaan als u zelf aan kunt geven. Niets moet, maar alles mag.

24-uurs Massage Amsterdamerotic1

Stimulatie doet er werkelijk toe. Seksuele gevoelens worden aangewakkerd en zelfs aangemoedigd. De dames draaien rondjes om uw tepels en gaan langzaam naar beneden, naar de volgende erogene zone. Ze spelen met uw navel en draaien daar sensuele rondjes met hun vingers omheen, steeds een beetje groter.

Stimulerend? Jazeker! Daarna gaat de masseuse naar de binnenkant van uw dijen. Ze begint net boven de knie en werkt haar weg langzaam omhoog, heel zachtjes, daarna doet zij hetzelfde met uw andere been, voor beiden is dit heel opwindend. Met deze massage worden uw erogene zones optimaal gestimuleerd.

Sensuele massages

Bel ons gerust op voor een erotische massage in Amsterdam of op Schiphol. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar!

Onze dames zullen binnen een half uur bij u in Amsterdam of op Schiphol aanwezig zijn. Voor een erotische massage in bijvoorbeeld Haarlem, Zaandam, Utrecht, Wassenaar, Schiphol, Leiden, Noordwijk, Hoofddorp en Den Haag duurt het ietwat langer, namelijk 45 minuten. Kies de dame uit die u wilt en ontvang haar thuis of op uw hotelkamer.

Het is natuurlijk voor te stellen dat u na een lange dag werken of reizen een beetje tot rust wilt komen. En dat is natuurlijk heel erg goed te begrijpen. Onze erotische masseuses kunnen u daar zeker weten bij van dienst zijn. Want als u alleen maar gemasseerd wilt worden, zonder dat er verdere erotiek bij komt kijken, dan is dat uiteraard ook heel goed mogelijk. De ervaring wijst alleen uit dat de meeste mensen dan uiteindelijk toch voor de meer erotiserende massages gaan. Wat u ook kiest, het maakt niets uit. Beide massages zijn er om echt puur van te genieten en dat is dan ook ons doel. Wij willen u een genot laten ervaren die u nergens anders tijdens een massage kunt ervaren. Onze dames zijn daar dan ook bijzonder goed in. Hun diensten durven wij met recht uniek te noemen en de kwaliteit waar zij voor staan is heel erg uitzonderlijk.

De meest geweldige massages op uw hotelkamer

Er zijn vele erotische massages in Amsterdam en omgeving te krijgen, maar er zijn er maar weinigen die zo ongelooflijk goed zijn als deze massages. Laat u daarom eens goed verwennen door onze meiden, ze kunnen het als niemand anders. De meest geweldige massages op uw hotelkamer en gewoon thuis in uw woning in Amsterdam zijn bij ons te boeken.

Onze telefoniste zal u vriendelijk te woord staan en alles duidelijk met u door gaan nemen. Daarna maakt u een afspraak. Logeert u in een hotel, dan moet u het kamernummer en uw achternaam even doorgeven. Nadat wij de afspraak vast hebben weten te stellen bellen wij u namelijk even op om het te bevestigen. Verder kunt u dan binnen een half uur tijd uw erotische masseuse(s) op uw hotelkamer verwachten, alwaar zij uw lichaam en geest eens helemaal zullen laten ontspannen. Als u een happy ending wilt, dan is dat heel goed mogelijk. U kunt dit van tevoren met ons afspreken, maar dat ook op het moment zelf af laten hangen. Het is maar net hoe u zich op dat moment voelt.

Wij wensen u in ieder geval een aangenaam verblijf in de hoofdstad van Nederland en hopen dat u snel van onze diensten gebruik komt maken. Als het uw doel is om volledig te gaan genieten, dan is een erotische massage in Amsterdam eigenlijk iets wat niet uitgesloten kan worden. Wij zorgen ervoor dat alles voor u geregeld wordt, u hoeft alleen maar een dame uit te kiezen en een afspraak bij ons te maken, de rest wijst zich eigenlijk vanzelf.

 

Call for a appointment +31653484448