Relaxing massages to your hotelroom within 30 minutes

Erotic Massage

Hotel massage Amsterdam nodigt u graag uit om van onze geweldige erotic massages te komen genieten. Wij bieden u de beste en enige vijf sterren high class service  die er in Nederland te vinden is. Het is ons doel om onze klanten een onvergetelijke ervaring mee te geven waarbij ze de buitenwereld even kunnen laten voor wat het is terwijl ze genieten van onze high class erotic massage, gegeven door de allerbeste professionele masseuses die er te vinden zijn.

Tijdens uw bezoek in Amsterdam kunt u dus van verschillende massages genieten.

Of u zich nou wilt laten masseren om u weer fris en fruitig te voelen, of omdat u zich wilt ontspannen aan het einde van een lange dag, de erotic massage is voor beiden zeer geschikt.

Betaalbare massage tarieven

Het eerste wat u op zal vallen is hoe mooi onze masseuses zijn, ook in het gedimde licht van brandende kaarsen, terwijl u geniet van een heerlijke ontspannende en inspirerende muziek die ze tijdens het masseren afspelen. Ze zorgen dus voor een optimale ontspannen sfeer. U wordt als klant naar het warme bad met schuim begeleid en krijgt een heerlijk glas wijn, terwijl de masseuse gezellig met u gaat praten om u op uw gemak te stellen.

Al onze diensten hebben een betaalbaar tarief, en we bieden u ook een klanten beloningsschema als u meerdere keren en massage bij hotel massage Amsterdam boekt.

Nuru Massage door sexy masseusesmassage

Onze Nuru massage Amsterdam specialistes zullen beginnen met het masseren van uw borst en armen en vervolgens uw voeten.  Daar zal het uiteraard niet bij blijven, want al snel zal ze bovenop u komen liggen terwijl haar meest intieme delen sensueel tegen u aan worden gedrukt. Onze sexy masseuses willen u graag laten zien hoeveel zij over het menselijk lichaam weten. Maakt u een afspraak dan komt u zeker weten nog een keer. De dames zullen er namelijk alles aan oen om uw lichaam dusdanig te laten genieten dat u er alleen maar meer van wilt ervaren.

Boek snel een masseuse in Amsterdam

Om een massage te boeken hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Zo kunt u ook meteen uw speciale verzoeken en wensen met ons doornemen en eventuele vragen stellen. Wij zijn te bereiken via +31653484448 waar u door een vriendelijke stem zult worden ontvangen. Onze receptioniste zal al uw vragen professioneel en vriendelijk beantwoorden en alles voor de boeking regelen. Op die manier hoeft u nog maar één ding te doen en dat is wachten tot u van de full body olie massage kunt gaan genieten.

De wensen die u heeft en die ingewilligd kunnen en mogen worden geven wij direct aan de masseuse door. De erotic massage die u bij ons besteld zal er eentje zijn waar u nog vele dagen na de behandeling van na zult genieten. U komt ongelooflijk goed tot rust, maar ook het beeld van de prachtige masseuse die op u is komen liggen zal u nog zeer lang op uiterst aangename wijze bij blijven. Wij heten u van harte welkom in het mooie Amsterdam, door middel van de beste high class massages in de hoofdstad en Nederland.

 

 

 

 

Call for a appointment +31653484448