Relaxing massages to your hotelroom within 30 minutes

Body to Body Massage

b2b-2Onze masseuses geven de meest geweldige body to body massages waarbij zij hun gehele lichaam gebruiken om u te masseren. Van boven tot onder, van top tot teen wordt u op de meest geweldige manier gemasseerd. Het is de ultieme manier om een erotische massage te ontvangen. Wij verzorgen onze body 2 body massages in ieder hotel in Amsterdam.

Masseren wordt normaal gesproken met de handen gedaan, maar het gehele lichaam kan ook voor het masseren worden ingezet, wat het geheel een heel stuk intiemer maakt.

High Class Masseuses

Door van boven naar beneden te masseren, heeft het masseren een bijkomend stimulerend effect, terwijl na de massage de ontspanning die u zo fijn vindt toe zal treden. Deze massage is wat dat betreft er echt eentje die u moet proberen. U kunt ook geblinddoekt worden zodat u niet weet wat er precies gaat gebeuren. U moet dan voelen, wat het juist een heel stuk intensiever maakt om te beleven. U tast volledig in het duister en geniet niet meer met uw ogen, maar wel met de rest van uw lichaam.

Bij de body to body massage smeren de masseuses uw lichaam eerst met voorverwarmde olie in om daarna met hun mooie bovenlijf over u heen te glijden. Een heerlijke ervaring, helemaal als u voor het eerst van dit soort massages gebruik maakt. Het voelt alsof het lichaam van de masseuse zich met uw lichaam samensmelt. Een waarlijk bijzondere beleving waar u naast ontspanning heel erg veel opwinding aan zult beleven. Dagen na de massage zult u er nog van genieten. U haalt er dus ontzettend veel voordeel uit. Onze high class masseuses doen hun werk niet alleen goed, ze zijn ook erg hygiënisch. Zij verwachten van u hetzelfde.

Voordat de massage überhaupt gaat beginnen, wassen en desinfecteren de dames hun handen eerst, zodat eventuele ziektes niet kunnen worden overgedragen.

Bij de massage voelt u zich helemaal ontspannen terwijl de masseuses met hun naakte lichamen uw lichaam van top tot teen gaan masseren.

Body to body massage uiterst erotisch

Een body to body massage is uiterst erotisch en brengt u daadwerkelijk in hogere sferen. Een onvergetelijke ervaring die u op uw hotelkamer in Amsterdam kunt beleven. Er wordt overigens van u verwacht dat u zich voor de ontmoeting eerst gaat douchen en wassen, zodat u ook heerlijk schoon van de ontmoeting kunt genieten. Daarnaast is dit ook wel zo hygiënisch. En een schoon lichaam wordt makkelijker gemasseerd. Vaak kiest men voor een massage met de handen, maar een massage met het gehele lichaam is iets wat mensen pas echt kunnen waarderen. Dat is dan ook waarom veel van onze klanten hiervoor kiezen. Ook omdat ze zo veel dichter tot de erotische masseuse komen. En dat is iets wat ze ook wel heel fijn vinden, vooral als ze ervoor hebben gekozen om naderhand met de masseuse naar bed te gaan. Bij ons kunt u genieten van verschillende onderdelen tijdens de massages:

  • Een klassieke olie massage waarbij alle spieren soepel worden gemaakt
  • Een heerlijke body to body massage om u in de watten te leggen door middel van een onvergetelijke erotische beleving
  • Een speciale hoofd – en voet massage als afsluiting
  • De masseuses weten precies wat goed voor u is, maar ze luisteren uiteraard naar al uw wensen

Gewoon genieten van een body 2 body massage op uw hotelkamer is natuurlijk heel erg fijn. Maar als u al in Amsterdam woont, dan kunnen de dames ook bij u thuis langskomen. Waar u de massage ook ontvangt, alles zal uitermate discreet verlopen. U hoeft zich dus absoluut geen zorgen te maken, de masseuses weten wel hoe zij dit moeten doen.

Voordat het masseren gaat beginnen, wordt er altijd afgerekend. Zo is het financiële deel ook direct klaar en kunt u echt gaan genieten. De masseuse zal binnen een half uur op uw kamer zijn. Woont u buiten Amsterdam of is het druk op de weg, dan kan dit natuurlijk uitlopen tot 45 minuten of langer. Maar daarvan stellen wij u op de hoogte. Ze zullen u niet zomaar laten zitten, het zijn namelijk high class masseuses en ze nemen hun werk meer dan serieus. Maar ze genieten er natuurlijk ook van, want masseren dat is niet alleen hun beroep, het is ook hun passie. En dat zult u tijdens het masseren ook zeer zeker gaan ervaren.

Uw hele lichaam zal tijden de body to body massage in extase zijn. Deze extase zal rustig worden opgebouwd, tot u zich heel erg opgewonden zult voelen. U kunt voor ene happy end kiezen, maar dat is optioneel. Alles is bespreekbaar. Mocht de masseuse iets niet willen of mogen, dan geeft zij dit duidelijk aan. Als u een dame boekt, dan zullen wij ook een aantal regels met u doornemen. Het is belangrijk dat u zich daar wel aan houdt, want wij vinden het heel belangrijk dat onze dames zich veilig bij u zullen voelen.

Boek vandaag nog een body to body massage en geniet van al die lekkere lichamen die u helemaal zullen laten ontspannen, met een lekkere saus van opwinding er overheen. Dit zijn massages die u niet snel zult vergeten. Neem dus gerust contact met ons op. Wij zijn 24/7 uur per dag en 7 dagen in de week openen al onze dames zijn altijd beschikbaar. Maar wees er op tijd bij. Zodat u zeker weet dat iemand anders haar niet geboekt heeft. Mocht dit wel zo zijn. dan helpen wij u bij het zoeken van een passend alternatief, waardoor u zeer tevreden zult zijn.

Wij heten u van harte welkom bij hotel massage Amsterdam, waar iedere erotische massage tot in perfectie zal worden uitgevoerd en ervaren.

 

 

 

 

Call for a appointment +31653484448